This project is read-only.
1

Closed

Tag Cloud breaks in DNN 5.6.1

description

Looks like a dependency/version issue with WebFormsMvp. Attached is the event log entry.

file attachments

Closed Jul 24, 2011 at 4:18 AM by cpaterra
There was a release specifically for that core version. There is also one for DNN 6, as it had a new WebFormsMVP update.

comments

cjsmitty103 wrote Jan 20, 2011 at 6:47 PM

I rebuilt it against the 5.6.1 release and it works as expected again.

donboulton wrote Feb 17, 2011 at 11:49 PM

add the below binding redirect


<assemblyBinding xmlns="urn:schemas-microsoft-com:asm.v1">
  <probing privatePath="bin;bin\HttpModules;bin\Providers;bin\Modules;bin\Support;" />
  <dependentAssembly>
    <assemblyIdentity name="Telerik.Web.UI" publicKeyToken="121fae78165ba3d4" />
    <!--Upgraded by DotNetNuke.Telerik.Web version 5.6.0 - Date: 1/21/2011 7:41:08 PM-->
    <!--<bindingRedirect oldVersion="2008.0.0.0-2020.0.0.0" newVersion="2010.02.0929.35" xmlns="urn:schemas-microsoft-com:asm.v1" />-->
    <bindingRedirect oldVersion="2008.0.0.0-2020.0.0.0" newVersion="2010.03.1317.40" />
  </dependentAssembly>
  <dependentAssembly>
    <assemblyIdentity name="WebFormsMvp" publicKeyToken="537f18701145dff0" />
    <bindingRedirect oldVersion="0.9.7.2" newVersion="0.9.7.4" />
  </dependentAssembly>
</assemblyBinding>

cpaterra wrote Apr 10, 2011 at 10:30 PM

You are correct about the issue, it was resolved with 1.0.1.

wrote Jul 24, 2011 at 4:18 AM

wrote Feb 13, 2013 at 6:18 PM

wrote May 16, 2013 at 1:14 AM